İçeriğe geç

Macfit Yaş Sınırı Kaç

MACFit 1 günlük ücretsiz giriş nasıl yapılır?

1 günlük ücretsiz üyelikle kulübümüzü dilediğiniz gibi deneyimleyebilir, ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken web sitemizdeki formu doldurup MAC+ kaydımızla size en yakın MACFit kulübüne üye olmak.

MACFit kaça kadar?

MACFIT saat kaçta kapanıyor ve açılıyor? MACFit spor salonunun açılış saatleri hafta içi sabah 07:00’de başlıyor ve akşam 20:00’de kapanana kadar devam ediyor.

MACFit misafir alıyor mu?

Belirli üyelik türlerine özel bu ayrıcalık, kulübünüze misafir getirip birlikte spor yapmanıza olanak tanır.

MACFit paralı mı?

GRUP DERSLERİ ALMAK ÜCRETLİ Mİ? HAYIR. Kulüplerimizdeki yüzlerce grup dersi ücretsizdir. İstediğiniz dersi seçebilir ve müsaitliğinize göre katılabilirsiniz.

MACFit üyelik kaç yaş?

MACfit (İstanbul, Anadolu) Macfit 14 yaş sınırı 18 olmalıdır.

MACFit 1 aylık üyelik var mı?

Aylık ve yıllık taahhütsüz üyelik seçenekleriyle anında MAC/One ve MACFit üyesi olabilirsiniz. Ayrıca Gold üyelik seçeneğiyle tüm MACFit kulüplerine erişim ve özel derslerde indirim gibi birçok ayrıcalıktan anında yararlanırsınız.

Macfitte duş var mı?

Antrenmandan sonra duş almak isterseniz, lütfen terliklerinizi, şampuanınızı, duş jelinizi ve banyo havlunuzu unutmayın. Ama en önemlisi elbette spor tutkunuzu ve enerjinizi getirmeniz!

MACFit cayma bedeli kaç TL?

MacFit Çekim Ücreti Hesaplama İşlem ücreti genellikle 50 ile 100 TL arasında değişmektedir.

MACFit haftada kaç gün kullanılır?

Bu nedenle, tükettiğinizden daha fazla kalori yakmanız önemlidir. İstediğiniz sonucu elde etmek istiyorsanız, haftada 4 ila 5 gün çalışmanız gerekecektir. Ancak, yeni başlıyorsanız, antrenmanlarınızı haftada iki veya üç kez planlayabilirsiniz.

MACFit kadınlara özel alan var mı?

MACFit Woman Kozzy, İstanbul Kozyatağı’nda bulunan Kozzy Alışveriş Merkezi’nde ya da birlikte antrenman yapabileceğiniz grup stüdyosunda, bireysel antrenmanlarınız için çeşitli teknik ekipmanlarla, sadece kadınlara özel bir alanda yer almaktadır.

MACFit yıllık üyelik peşin mi?

Peşin ödemelerde %20 indirim ayrıcalığı! Yıllık üyeliklerde peşin ödemelerde %20 indirim! Üstelik 7 taksite kadar taksit avantajıyla!

MACFit kaç ilde var?

Holdingin Türkiye’de 13 şehirde toplam 104 MAC ve MACFit kulübü bulunuyor. Spa markası NUSPA’nın ise Türkiye genelinde toplam 20 şubesi bulunuyor.

MACFit ilk gün ücretsiz mi?

MACFit – MACFit’i daha yakından tanımak, bir günlük ücretsiz giriş hakkı kazanmak ve antrenmanlara başlamak için hemen MACFit Mobil’i indirin.

MACFit borcumu ödemezsem ne olur?

Macfit kartımdan parayı çekemez ve bir hafta içinde ödeme yapmazsanız üyeliğiniz iptal edilecek ve yükümlülük için ceza ödeyeceksiniz…

MACFit ücretli dondurma ücreti ne kadar?

Ücretli üyeliğin günlük 2 TL olduğu belirtilmişti. 15 gün boyunca ücretli dondurma hizmetinden faydalanmak istediğimi belirttikten sonra dondurma ücretinin günlük 5 TL olduğu söylendi. Şu anki aylık üyeliğimin 135 TL olduğunu düşünürsek 15 günlük dondurmanın maliyeti 15 günlük üyelikten daha pahalı.

MACFit günlük giriliyor mu?

MACFit – MACFit’i daha yakından tanımak, bir günlük ücretsiz giriş hakkı kazanmak ve antrenmanlara başlamak için hemen MACFit Mobil’i indirin.

MACFit öğrencilere ücretsiz mi?

Özellikle formu dolduranlara katılım ücreti yok! 14 Aralık 2022

MACFit promosyon kodu nasıl alınır?

MACFit Kupon Kodu – Nereden Bulabilirim? MACFit promosyon kodları ve MACFit indirim kuponları MACFit tarafından üyelere e-posta yoluyla gönderilebilir.

MACFit borcumu ödemezsem ne olur?

Macfit kartımdan parayı çekemez ve bir hafta içinde ödeme yapmazsanız üyeliğiniz iptal edilecek ve yükümlülük için ceza ödeyeceksiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir